در آنفولانزا چند روز ناقل هستیم Can Be Fun For Anyone
در آنفولانزا چند روز ناقل هستیم Can Be Fun For Anyone
Blog Article
آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد استان کرمان
دکتر عباس سلگی تخصص بیماری های کودکان ۴.۹ ۱۸۳۴۲نظر ۳۲۱۷۰ سوال (در مدت۵ سال و ۸ ماه ) دریافت مشاوره دکتر آرزو اخلاقی تخصص بیماری های کودکان ۴.
انجام اقدامات زیر نیز در پیشگیری از آنفولانزا بسیار مؤثر است.
مقدم بیان کرد: میزان ایمنی واکسن آنفلوانزا در افراد مبتلا به ضعف سیستم ایمنی مادرزادی و در سالمندان به دلیل مصرف داروها، ممکن است خیلی کافی نباشد.
سلطان علیان تاکید کرد: بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا تا اوایل آبان ماه است. البته تزریق این واکسن میتواند تا زمان پایداری شیوع بیماری در جامعه ادامه یابد.
در صورتی که استفاده از روشهای درمانی خانگی، در روند بهبود شما تاثیری نداشت، در صورت داشتن هر یک از علائم زیر حتما به پزشک مراجعه فرمایید.
چند روز طول میکشد تا از شر آنفولانزا خلاص شویم؟ علائم آنفولانزا معمولاً در عرض ۴-۷ روز شروع به ناپدید شدن میکند.
سیر از دیگر موادی است که به فراوانی در خانهها پیدا میشود و از خاصیت بسیار بالایی برخوردار است.
احتمال دارد پنج تا هفت روز پس از بروز علائم هم بتوانید ویروس را پخش کنید.
در صورتی که ویروس روی دست شما منتقل شده باشد، هنگامی که دهان، چشمها و بینی خود را لمس کنید وارد بدنتان میشود.
وی با بیان اینکه تزریق واکسن آنفلوانزا برای زنان باردار محدودیت زمانی ندارد، اظهار کرد: پاسخ ایمنی این واکسن به چهار نوع ویروس است و ممکن است مانند واکسنهای دیگر پاسخ ایمنی کامل را ندهد.
بسته به آسیب ناشی از بیماری و خستگی بدن، استراحت و تعریق باعث سهولت در چه غذایی برای آنفولانزا خوب است غلبه بر آنفولانزا میشود. بدن هنگام مبارزه با ویروس به انرژی نیاز دارد. در دوران آنفولانزا میتوانید با ماندن در خانه و استراحت تا حد امکان به بدن خود کمک کنید تا تمام انرژی خود را برای بهبودی مصرف کند.
برای بهبود این بیماری نیاز است که از داروهایی نظیر ایبوپروفن هر ۶ ساعت یک بار و استامینوفن هر چهار ساعت یک بار استفاده نمایید، اما لازم به ذکر است که برای درمان کامل این بیماری به پزشک مراجعه فرمایید.
تب و تعریق که از علائم رایج آنفولانزا هستند، میتوانند باعث کم آبی بدن شوند. بدن همچنین برای دفع خلط و مخاط اضافی در بینی و گلو به مایع نیاز دارد. به این دلایل لازم است در زمان آنفولانزا به مصرف مایعات توجه ویژهای شود.